buis1

BEL ONS NU!

06-55132546

item4a2
leidingen1

Het aanleggen, aanpassen en repareren van waterleidingen van diverse materialen waaronder, koper, lood en verschillende soorten kunstof waterleidingen.

item9

Het aanleggen, aanpassen en repareren van gasleidingen van diverse materialen waaronder, koper, ijzer en verschillende kunstof gasleidingen.

item10

Het aanleggen, aanpassen en repareren van afvoerleidingen van diverse materialen waaronder PVC, PE en PP die verwerkt kunnen worden in muren, plafond, kruipruimte en in vloeren.

item11

Het aanleggen, aanpassen en repareren van rioleringen van diverse materialen waaronder pvc, gietijzer, PE en PP die verwerkt kunnen worden in de kruipruimte het plafond, en in tuinen.

item12

Het aanbrengen of repareren / aanpassen van diverse lood constructies bij schoorstenen, zijgevels en andere dak situaties.

nieuwehuis033

Het aanbrengen of repareren / aanpassen van verschillende zink constructies waaronder, zinken goten, zijwangen van dakkapellen en zinken daken.

item13

Het vernieuwen, aanpassen of repareren van cv installaties. Waaronder het vernieuwen van radiatoren, cv ketels en het leidingwerk.

BadkamerNootdorp10

Het betegelen van badkamers, toiletruimte en vloeren eventueel voorzien van vloerverwarming

Onderhoud en reparaties van loodgieters werkzaamheden. Hierbij kan gedacht worden aan: een lekkende kraan, het vernieuwen of repareren van een dak,het verhelpen van een lekkage of een verstopping etc.

nieuwehuis051
dakbedekking

Het aanbrengen of repareren / aanpassen van verschillende dak constructies van verschillende materialen waaronder bitumineuze en EPDM dakbedekkingen.

BadkamerNootdorp11a

Voor het vernieuwen van de badkamer, het verwijderen van het oude sanitair en de tegels. Het op maat maken van de waterleidingen, cv leidingen, electra leidingen en de afvoerleidingen. Het verrichten van stucwerk, tegelwerk, het aanbrengen van plafonds en het plaatsen van sanitair van de diversen merken.